Леся Нікітюк відпочиває на Мадейрі і ділиться з шанувальниками яскравими кадрами. Однак вітер зіграв із зіркою злий жарт, задерши її сукню.

Нещодавно з Києва відкрили прямі рейси на Мадейру. Однією з перших відпочити на цьому острові в Атлантичному океані вирішила Леся Нікітюк. Тепер у мікроблозі теледиви раз у раз з'являються яскраві кадри з португальського острова.

Вчора Леся збиралася на пляж, а опинилася на вершині гори. Схоже, у зірки виникли мовні проблеми з місцевим гідом, який не говорив українською мовою. В результаті цього непорозуміння Нікітюк опинилася на вершині гори в міні-сукні на тонких бретелях. Сильний вітер норовив задерти поділ чорного вбрання телезірки вище її голови. Крім того, Леся замерзла.

Однак свого почуття гумору Нікітюк не втратила навіть у такій неприємній ситуації. Замість того, щоб приховати свій конфуз від фоловерів, телеведуча ще й посміялася над собою, заявивши, що це у неї таке спеціальне плаття для походів.

"Це взагалі то спеціальне горне плаття, для походів!» - написала Нікітюк в сторіс свого мікроблогу, опублікувавши кілька відео і фото з вершини гори.

Як повідомлялося раніше, Леся Нікітюк показала фігуру в бікіні. Ось це форми! Фолловери теж оцінили.

Hyser також писав, що Леся Нікітюк показала, як відпочиває на воді. Фанати цінували фігурку теледіви в оригінальному купальнику, який нічого не приховував.