Тіна Кароль знялася в новій, вельми відвертій фотосесії. Відео з бекстейджу зйомки зірка опублікувала у своєму мікроблозі. І як її тільки Instagram не забанив?

Українська співачка Тіна Кароль нечасто балує шанувальників відвертими зйомками. Однак останнім часом фотосесії зірки стають все більш провокаційними. Не так давно Тіна знялася оголеною разом з величезним живим удавом. А тепер артистка позувала в оригінальній білизні, яка підкреслювала всі анатомічні подробиці її тіла.

Днями в сторіс мікроблогу Кароль з'явилося відвертий відеоролик. Це відео було знято під час фотосесії виконавиці. Позувала Тіна у вельми оригінальному і відвертому вбранні. Спочатку навіть здається, що одягу на зірці немає, а її тіло покриває шар золотої фарби. Однак, як виявилося, це був не боді-арт, а боді з металу золотого кольору. Оригінальне вбрання в точності повторює всі анатомічні подробиці тіла артистки, включаючи опуклі соски.

На цей раз "колегою" Тіни по зйомці став кіт, породи сфінкс. Лиса кішка вельми імпонувала напівроздягненій Кароль. Шанувальники зірки вже з нетерпінням чекають підсумків цієї фотосесії у вигляді ефектних кадрів в мікроблозі виконавиці.

Як повідомлялося раніше, Тіна Кароль прийняла хитромудру позу. Такої навіть в Камасутрі немає.

Hyser також писав, що Тіна Кароль опублікувала фото зі спальні. Перед ким роздягається виконавиця?