З появою фільтрів в Instagram проблем із зовнішністю у їх користувачів стало набагато менше.

Спеціальні б'юті-маски можуть допомогти будь-якій дівчині виглядати привабливіше і, якщо навіть вона сьогодні вирішила не фарбуватися, то фільтри вирішать цю проблему і "нафарбують" її.

Але на цьому не обмежуються їх можливості, адже спеціальна функція допоможе навіть прибрати щоки або зробити кінчик носа вузьким.

Часом в гонитві за ідеальною зовнішністю дівчата перебирають і виглядають дуже ляльково. А часом у них і зовсім "замилюються" частини тіла.

Подібний конфуз стався із зіркою російської естради Ольгою Бузовою. Невдалий фільтр просто напросто "з'їв" її ніс. Скріншот відеозапису опублікував Телеграм-канал "НеМалахов" і підписав: "Поспішайте бачити. У Оленьки-гомілки відвалився ніс".

Так як можливість коментувати пости у підписників каналу відсутня, то можна тільки здогадуватися про те, що подумали ті, хто побачив дані знімки.

Нагадаємо, що раніше Бузову зняли на камеру телефону в досить неадекватному стані. Видно, що їй було "дуже добре". Співачка закривала очі, махала руками, а потім і зовсім впала на підлогу. Шанувальники творчості зірки вирішили, що вона перебувала в алкогольному стані.

Близька подруга співачки Вікторія Боня висловила свою думку з цього приводу. Вона каже, що Оля дійсно може випити алкоголь, але робить це виключно після концертів і то не завжди.

"Ну і що. Людина хіба не може випити і розслабитися. Раптом настав "сухий закон", і всі такі правильні стали", - сказала вона.

Виктория Боня
Виктория Боня
Виктория Боня

Шанувальники порахували, що Вікторія не тільки не виправдала співачку, але і погіршила ситуацію. Вони впевнені, якщо Бузова може випивати після концертів, то може це робити і у вільний час.

Раніше Hyser писав про те, що Ольга Бузова оскандалилася, прийшовши до церкви з голим животом.

Також Hyser повідомляв, що у мережі розповіли, як Ольга Бузова сіла на склянку.

Нагадаємо, що Ольга Бузова попросила у росіян вибачення.