Відома російська співачка ерзянського походження, солістка ансамблю "Золоте кільце" Надія Кадишева завжди прикрашає собою сцену, адже вона вибирає розкішні вбрання.

Не менш розкішною виглядає і її зачіска. Співачка користується різними прикрасами і виходить переважно в перуці.

Днями Телеграм-канал "НеМалахов" опублікував артистку без перуки з її природним волоссям. Надію Микитівну відобразили в гримерці під час підготовки до сцени.

Від бувалої шевелюри не залишилося і сліду, але її рідні волосся пшеничного кольору чудово виглядає і прикрашає співачку.

62-річна артистка родом з Татарстану. Коли їй виповнилося десять років, пішла з життя її мати. Лікарі не змогли зрозуміти точну причину смерті молодої жінки. Всі навколо шепотілися і говорили про родове прокляття. Батько залишився один з чотирма дочками на руках.

Трохи пізніше він привів в будинок жінку, яка стала мачухою для дівчаток. Вона любила тільки своїх дітей, вважаючи не рідних тягарем.

Трохи пізніше дві старші дочки поїхали з дому, а молодших визначили в дитячий будинок. Батько зрідка писав дітям і надсилав невеликі грошові суми. Він так жодного разу і не приїхав їх провідати.

Після інтернату Надя поїхала в Москву до старшої сестри і вирішила вступати на музичну освіту. Правда, змогла вона це зробити тільки з третьої спроби. Між ними Кадишева працювала на бавовнопрядильному комбінаті і жила в гуртожитку.

Коли майбутня артистка закінчила училище вона вступила до інституту імені Гнесіних. Живучи в гуртожитку вона зустрічає майбутнього чоловіка і партнера по сцені Олександра Костюка. Пара одружується в 1983 році, а через рік в їхній родині поповнення - на світ з'явився їх син Григорій.

Спочатку подружжя працювало далеко один від одного і рідко бачилося. Пізніше з ініціативи Надії був створений сімейний ансамбль "Золоте кільце", який став затребуваним і популярним.

Раніше Hyser писав про те, що Тіна Кароль одягла сітчасту сукню і запалила з колегою по вокальному цеху.

Також Hyser повідомляв, що Тіна Кароль показала пікантну позу.

Нагадаємо, що Тіна Кароль вийшла в прозорому вбранні на сцену і зірвала шквал захоплених компліментів.