Українська співачка і актриса Аліна Гросу показала спокусливі кадри біля басейну.

Аліна Гросу на своїй сторінці в соціальній мережі досить часто викладає нові фото і відео. Вона відверта зі своїми передплатниками. На цей раз вона вирішила поділитися серією нових знімків, на яких вона позує в короткому топі сірого кольору, джинсовій спідниці і в босоніжках на високих підборах. Варто сказати, що Аліна вирішила додати пікантності своєму образу і відмовилася від нижньої білизни.

"Одеса, Привіт ❤️🌊 вже завтра зустрінемося з вами!",- підписала нові фото Гросу.

Шанувальники прийшли в повний захват від побачених фото. Вони знову почали порівняти її зовнішність зараз з тією, з якою вона тільки з'явилася на екранах телевізорів. Тоді у юної співачки були розкішні кучеряве волосся. Зараз Гросу знову повернулася до такої зачіски, але ось колір волосся підібрала більш світлий.

У коментарях користувачі Мережі залишилися сотні хвалебних відгуків на адресу Гросу. Варто сказати, що вона їх повністю заслуговує.

"Аліночка, ти як завжди чарівна!!♪ , Вже чекаю не дочекаюся ♪ , 🔥 🔥 🔥 неймовірно красиві🔥, шикарна 🔥 😍 , Яка ж красоточка😍 😍❤️❤️ Блін, так би хотіла потрапити на ваш концерт 😍, але ми завтра їдемо з Одеси додому 😢 😢 😢 🙌 , Та про який вибір може йти мова) Всі фото 🔥 🔥 🔥 🔥 , Шикарна👑❤ самая сама❤ красивая красива🌸 🍑 🍑 😍 Аліна ⭐ 💘 , Аліна, ми теж відпочиваємо в Одесі зараз!Збираємося 12 серпня на ваш концерт🔥❤️❤️❤️, Красива як завжди!❤️❤️❤️, Така юна і мила 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 , Я подумала спочатку це Тіна Кароль😂", - написали користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що Гросу показала як вона розважається зі своїм новим чоловіком.

Також писали, що Гросу показала милі фото з молодшим братом.

Нагадаємо, що Аліна Гросу розповіла за свій секрет.