Українська актриса Анна Кошмал здобула популярність, знявшись в п'ятому і шостому сезоні серіалу "Свати", що полюбився багатьом глядачам.

Вона веде власну сторінку в своєму Instagram і ділиться з шанувальникам свіжими знімками і відеозаписами.

Цього разу Кошмал розповіла, що позбавляє її від стресу і допомагає рости. І мова йде про йогу. Актриса опублікувала фото, на якому сидить в топі і лосинах з закритими очима.

"Друзі, мені хочеться ділитися з вами найкращим, що у мене є. Ділитися всім, що мене прокачує ментально і фізично, всім, що позбавляє мене від стресу і допомагає рости🌱
Йога-справжня магія, любов, турбота про своє тіло і найкращі ліки від усіх бід✨
6 років тому якість мого життя змінилося завдяки веганству, а тепер і завдяки йозі, вона точно ніколи не буде колишньою)

Тричі я намагалася запланувати прямий ефір з тренером з йоги, але кожен раз щось траплялося))
Я знаю, що ми з вами все одно зустрінемося на он-лайн тренуванні, готові?

Хто з вас теж займається? діліться враженнями☺

Відповім на ваші запитання на цю тему🌸", - написала Анна під фото, активно спілкуючись зі своїми фоловерами.

"❤️❤️❤️❤️❤️❤️Займаюся другий рік. Це просто любов ❤️❤️❤️", " О, я чекаю як ніхто 😂", " це найкраще, що зі мною траплялося! ❤ ️ ", "Займаюся вже приблизно пів року. Це просто неймовірно 😻", " займаюся йогою більше 5-ти років!✨У йозі головне знайти свого вчителя! Обожнюю пранаями, асани, медитації, спів мантр і розмови і робота з чакрами і тонкими тілами!", "Я роблю Сурья-намаскар вранці кілька років, іноді вечорами ♪ відчуваю себе гірше, тіло просить, якщо не роблю. Це кайф ..Для душі теж !
Майже не їм м'ясо, тому що погано ,важко відчуваю себе після нього .Останні місяці взагалі стало відвертати ,не розумію смак, марення сниться коли співаємо .
Знак .. Я захоплююся Вами, Анна! Дуже чекаю комплекс в ефірі🤍ви правда допомагаєте розібратися що до чого і чому, за що велике дякую🙏 🏻 🙏 🏻", - пишуть фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Поліна Гагаріна показала, як повзає на четвереньках у дворі.

Також Hyser повідомляв, що Оля Полякова продемонструвала шанувальникам свої підтягнуті форми в облягаючих лосинах

Нагадаємо, що зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал показала, як загоряє в кущах на природі.