У Мережу потрапило дивне відео, героїнею якого стала Надя Дорофєєва. Чим це займається в кадрі артистка?

У сторіс мікроблогу Наді Дорофєєвої з'явилося дивне відео. У кадрі зірка протяжно стогне, сидячи в оригінальній позі на стільці в спортзалі. При цьому одягнена виконавиця у відвертий комплект чорного кольору. Наряд Наді складався з кроп-топа і коротких шортів. Такий комплект підкреслював струнку фігуру знаменитості.

Як виявилося, стогони Надя видавала зовсім не від задоволення, а від втоми і знемоги. Артистка прийшла позайматися в спортзалі, але спека вимотала її.

"Люблю, чи знаєте, тренуватися. Особливо влітку кайфово", - іронізує в підписі до відео Дорофєєва.

Однак навіть висока температура в залі не завадила тренуванню зірки. Після невеликої перерви Надя повернулася до спорту.

"Ну що, пішла далі працювати. Сподіваюся, скоро побачите результат))», - повідомила шанувальникам співачка.

Нагадаємо, ще недавно разом з Олексієм Завгороднім Надя була частиною групи «Время и Стекло». Однак колектив розпався: Дорофєєва вирішила будувати сольну кар'єру, а Позитив тепер виступає з групою Mozgi.

В особистому житті у Дорофєєвої все стабільно. Вже 10 років зірка одружена з Володимиром Дантесом. А ось дітей і зоряної пари поки немає.

Як повідомлялося раніше, Надя Дорофєєва вийшла в світ в прозорій блузі, яка замінювала їй сукню. Схоже, співачка забула надіти спідницю.

Hyser також писав, що у Мережу потрапило відео запального танцю Наді Дорофєєвої в бікіні. Зірка потрусила грудьми в оригінальному ліфі.