Ані Лорак поділилася з шанувальниками новим відео. Фанати перестали впізнавати свою улюбленицю.

У мікроблозі Ані Лорак нові пости з'являються далеко не кожен день, а ось сторіс зірка поповнює справно. Так, в "історіях" свого мікроблогу Кароліна опублікувала нове відео. На ньому Кароліну не впізнати.

Позувала співачка в чорній вечірній сукні зі стразами. Ефектний наряд з глибоким декольте акцентував увагу на пишному бюсті виконавиці. Однак більше уваги на себе привертало обличчя Лорак. Останнім часом зірка так захопилася косметологічними процедурами і, за чутками, пластичними операціями, що її практично неможливо впізнати. У Кароліни звідки не візьмись з'явилися опуклі вилиці і пухкі губи. Але ж раніше і без всяких маніпуляцій Лорак була визнаним секс-символом українського шоу-бізнесу. Мабуть, 42-річна зірка намагається боротися з віком і конкуренцією на російській сцені, тому перетворює себе в воскову ляльку. Такими темпами Ані скоро втратить свою унікальність і перетвориться в одну з мільйонів однакових ляльок.

Кароліні варто згадати приклади знаменитих красунь, які численними пластичними операціями зіпсували свою зовнішність. Серед них Мег Райан, Донателла Версаче, Кім Бейсінгер, Торі Спеллінг, Рене Зеллвегер, Юлія Волкова, Віра Алентова, Людмила Гурченко та інші.

Як повідомлялося раніше, шанувальники не впізнали Ані Лорак. Зірка змінилася до невпізнання.

Hyser також писав, що Ані Лорак з дочкою похвалилася відпочинком біля басейну. Яка фігурка!