Дочка першої дружини Потапа Ірини Горової похвалилася фото в купальнику.

Дочка Ірини Горової Наталія на своїй сторінці в соціальній мережі часто ділиться зі своїм шанувальниками новими фото і відео. Цього разу вона вирішила себе продемонструвати в шикарному купальнику, який відмінно підкреслив її фігуру. Верх купальника був виконаний в сірому кольорі, а ось плавки - в червоному.

Волосся дівчина вирішила зібрати ззаду в хвіст. У підписі до публікації вона поділилася інформацією про те, що дуже любить літні вихідні.

"обожнюю літні вихідні.

легка ранкова прохолода, спека ще не опустилася на задушливе місто. чашка кави, смачний сніданок. десь поруч чую хрюкання Жори

у спекотні години шукати укриття від сонячних променів. забігти в маленьку кафешку, пити лимонад з льодом і спостерігати за оточуючими.

або втекти від усіх куди-небудь на Човник і кататися на серфі. якихось 20 хвилин. але ці 20 хвилин бути найщасливішою, тому що робиш те, що подобається", - написала Наталя.

У коментарях користувачі Мережі написали про те, що Наталя просто шикарно виглядає. У неї відмінна фігура.

"🥰як же мені зараз не вистачає басейну 😂 😂 😂 , Фігурка пожежа🔥 😍, шик шикарна🔥, просто кайфую від того, яка ти крута 😍 😍 😍 , Гарненька!😍😍😍😍🔥, Ця талія 😍 😍 😍 😍 😍 , Вау яка ж красуня найкрасивіша🔥❤️❤️❤️ 😍 🤤 , І ще пити квас класно 🥰", - написали користувачі Мережі.

Варто сказати, що це не перший раз, коли дівчина показує себе в купальні і отримує десятки хвалебних відгуків на свою адресу. Вона дійсно дуже добре виглядає і стежить за своєю фігурою.

Раніше Hyser писав про те, що Настя Каменських показала себе після душу.

Також писали, що Настя Каменських похвалилася соковитою фігурою на пляжі.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк поділилася власними переживаннями.