Українцям розповіли, якою погодою закінчиться робочий тиждень.

Так, синоптики розповіли про те, що ця п'ятниця, 13 серпня, принесе комфортну погоду. Вночі очікується орієнтовно + 14°, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +26°. При цьому опадів чекати не доводиться, а вдень буде сонячно. У Києві також буде досить тепло і без опадів.

Очікується вітер північно-західного і Північного напрямків, який буде дути зі швидкістю 2,9 - 5,1 м/с.

Атмосферний тиск стабільний-752 міліметри ртутного стовпа.

В інших регіонах України буде приблизно така ж погода. Температура повітря не підніматиметься вище + 29 градусів тепла. А ось вночі буде вже дещо холодніше. Мінімальна позначка, до якої температура повітря опуститися вночі -+ 11 градусів тепла. Максимально тепло вночі буде в таких областях як Миколаїв, Херсон, Одеса та Запоріжжя. Там вночі градусники тепла зупиняться на позначці + 16 градусів тепла.

Відзначимо, що за прогнозами синоптиків погода в серпні буде такою ж непередбачуваною, як це було і інші місяці літа. Вже до кінця місяця температура повітря почне поступово знижуватися.

Перші холоди настануть у вересні. До слова, цього року осінь не змусить себе довго чекати. За прогнозом народного синоптика Леоніда Горбаня перші морози варто очікувати в середині жовтня. А ось щорічного бабиного літа не буде.

В цілому осінь буде досить холодною і дощовою, з першими заморозками і навіть снігом. Зима в цьому році теж не буде радувати теплом. Очікуються досить сильні морози і снігу. Можливо, що будуть замети снігу в багатьох областях України.

Раніше Hyser писав про те, що синоптики розповіли про погоду, яка очікується цієї осені.

Також писали, що українців попередили про наближення ураганів і злив.

Нагадаємо, що на Україну насувається потужний шторм і град.