"Мандрівник" з 2714 року розповів про події майбутнього і висадці інопланетян на Землю.

У соціальній мережі TikTok є цікавий користувач під ніком "мандрівник" з 2714 року, який розповідає про події, які нібито незабаром повинні торкнутися людства. Не так давно він розповів про те, що на землю обрушиться метеоритний дощ. Він триватиме всього два тижні.

За його словами, інопланетяни нібито висадяться на Землю і почнуть міжгалактичну війну.

Як заявив "мандрівник", на Землю обрушиться метеорний потік Персеїди, який триватиме два тижні і буде видно в Північній півкулі. Чоловік зазначив, що він нібито подорожує в реальному часі з 2714 року. Однак, варто розуміти, що це швидше за все просто його яскрава фантазія і не більше. Тим більше, що це цікава тема для того, щоб залучати на свою сторінку нових передплатників. Так як тема космосу дуже багатьом цікава через таємничість.

За словами користувача, один з метеорів "буде відрізнятися від усіх інших, тому що це корабель, який починає підготовку до першої нозичної війни".

До слова, даний ролик набрав понад 300 тисяч переглядів і 12 тисяч лайків.

користувач соціальної мережі розповів про ті біди, які варто чекати землянам з космосу, незабаром може початися міжгалактична війна, фото: скріншот

користувач соціальної мережі розповів про ті біди, які варто чекати землянам з космосу, незабаром може початися міжгалактична війна, фото: скріншот

Багато користувачів мережі сприймають це як гумор і не більше. Але є й ті люди, які насправді в це повірили.

Раніше Hyser писав про те, що чоловік наївся отрути, щоб його кохана жінка не їхала на заробітки.

Також писали, що вчені розповіли про те, що до Землі наближається величезний астероїд.

Нагадаємо, що відома торгова компанія України відправила борщ у космос.