Популярна виконавиця Анна Семенович відома шанувальникам виключно як розкішна пишногруда блондинка. Ось тільки недарма в народі кажуть, що якщо в минулому житті "крокодил не ловився, а кокос не ріс", то саме час почати життя нове. І перше, що потрібно зробити-змінити свій власний імідж.

41-річна Анна Семенович завжди говорила, що"вона жінка, яка відкидає і руйнує стереотипи". Так, напередодні осені знаменитість взяла участь в яскравій і ефектній фотосесії, перетворившись на вогняну шатенку. А для більш шокуючого ефекту співачка ще й дрібні кіски заплела.

Новими фото виконавиця поділилася у своєму Instagram. На них артистка відображена в образі загадкової лісової феї, одягнувшись в вельми оригінальний наряд з досить яскравим макіяжем. Візажисти підвели очі зеленими тінями і зробили акцент на червоних губах.

"Улюблені, як я вам в ролі лісової феї? Та ще шатенка, може мені змінити імідж? Голосуємо!"- звернулася до фоловерів артистка.

Новий імідж співачки не залишив нікого байдужим і віддані шанувальники залишили чимало коментарів під постом, навіть назвавши обраний для зйомок образ одним з кращих. А хтось навіть зазначив, що з новим кольором волосся співачка виглядає як мінімум на півтора десятка років молодше свого реального віку.

"Дуже сексуально!🔥 ", "У будь-якому образі Аня ви прекрасні!!!❤ ️ ", "Уааааууу! Яка ти у мене крута🔥 🔥 🔥", " дуже йде цей колір волосся. Вогонь🔥 🔥 🔥", " дуже яскраво і цікаво. Вам цей колір йде. Яскравіше виражені риси обличчя. Цікавий образ!"- написали вони.

До слова, артистка вже не вперше експериментує зі своєю зовнішністю. Так, одного разу вона опублікувала знімок, на якому була зображена з коротким каре і чубчиком рожево-бузкового кольору.

Раніше Hyser писав про те, що Анну Семенович після набору ваги часто плутають з Вєркою Сердючкою.

Також наш портал писав, що зневірена вийти заміж Анна Семенович бігала по вулиці у весільній сукні в пошуках судженого.

Нагадавши, Анна Семенович поділилася з шанувальниками відвертим знімком-зірка показала, що у неї під халатом.