Випуск реаліті-шоу "Панянка-Селянка" з Тетяною Осадчою запам'ятався багатьом, адже ця дівчина була дуже харизматичною, завжди говорила на камеру те, що думає, а її форми підкорили не одного українського чоловіка. Ось тільки мріям дівчини про щастя і багатого життя не судилося збутися, так як занадто рано вона померла.

Так, стало відомо, що в Києві Тетяну Осадчу знайшли мертвою з перерізаним горлом в її власній квартирі. Про подробиці події було розказано в сюжет "Надзвичайних новин" з посиланням на поліцію Оболонського району Києва, де потерпіла проживала.

За попередніми даними, Тетяну Осадчу зарізав її власний чоловік, з яким вона розписалася на початку літа 2021 року.

Правда, взаємини закоханих завжди було складно назвати ідеальними. Перше, що завжди бентежило друзів Тетяни - різниця у віці в 16 років і агресивність в його характері. Крім того, чоловік був після інсульту і з іншого міста, але Тетяна так хотіла нормальну сім'ю, що навесні 2021 року перевезла Миколу жити до себе.

З тих пір сусіди втратили спокій, так як" молоді " часто лаялися. А зовсім недавно, за розповідями сусідів, дівчина прибігла ховатися до сусідів в одній нижній білизні, а чоловікові бризнула в обличчя з газового балончика, коли той за нею прийшов.

Поліції вдалося з'ясувати, що саме під час останньої бійки 51-річний чоловік кілька разів ударив Тетяну ножем, і вона померла від ножових поранень, не сумісних з життям. Крім того, на тілі вбитої криміналісти виявили багато слідів від ударів, а горло було перерізано.

Чоловіка затримали на місці злочину. Поліції Микола сказав, що взявся за ніж, так як Тетяна пішла на нього зі шваброю. Зараз чоловік Тетяни Осадчої знаходиться в СІЗО, так як суд постановив в якості запобіжного заходу тримати чоловіка під вартою.

Зазначимо, що Тетяну в Оболонському районі знали дуже добре. У неї вдома був власний манікюрний салон, крім того вона брала участь в популярному проекті "Панянка-Селянка". Крім шоу на ТV, Тетяна Осадча також була учасницею музичного гурту"Суперперсік".

Раніше Hyser писав про те, що у Запоріжжі сталася масштабна пожежа.

Також наш портал повідомляв, що у Києві затримали сепаратиста, який відкрив стрілянину по людях з балкона.

Нагадавши, у Чернігівській області сталася жахлива ДТП.