Оля Полякова виховує двох дочок. Дівчата успадкували красу своєї мами. Старша спадкоємиця зірки Маша будує модельну кар'єру, а молодша Аліса вже наступає їй на п'яти.

У Олі Полякової підростає двоє дочок. Дівчатка дуже схожі на свою маму, вони успадкували красу Суперблондинки. Старша спадкоємиця зірки Маша нещодавно відзначила свій 16-ий день народження. Раніше дівчинка страждала від зайвої ваги, але потім зайнялася спортом і стала правильно харчуватися. Після того, як Марії вдалося позбутися від зайвих кілограмів, вона зайнялася модельним бізнесом, завела свій Instagram. Критичні зауваження на адресу Маші тепер змінилися компліментами: дівчина може скласти конкуренцію своїй мамі. Втім, хейтери іноді висловлюють свої критичні зауваження на адресу Марії, проте їх так мало, що на них просто не варто звертати уваги.

Молодша дочка Полякової Аліса нечасто була героїнею маминих публікацій. Маленька дівчинка залишалася в тіні своєї зіркової мами, а потім і старшої сестри. Однак тепер в мікроблозі Полякової стали все частіше миготіти фотографії її молодшої дочки. Аліса помітно підросла і стала справжньою красунею.

Так, в сторіс свого мікроблогу Полякова опублікувала портретний знімок Аліси, на якому дівчинка зображена з довгим розпущеним волоссям. У неї не по роках серйозний і одночасно томний погляд. Схоже, незабаром Аліса складе конкуренцію своїй сестрі і мамі.

Як повідомлялося раніше, Оля Полякова показала своїх батьків. На кого схожа виконавиця?

Hyser також писав, що старша дочка Олі Полякової Маша позувала в нижній білизні. Дівчинка показала передплатникам свою спальню.