Оля Полякова поділилася з фоловерами пікантним фото. Артистка позувала у відвертому вбранні.

Вчора Оля Полякова виступила в Чернігові. Концерт Суперблондинки відбувся в Літньому театрі. Напередодні цієї події артистка запросила фанатів на свій виступ в особистому мікроблозі.

"У когось сьогодні буде розкішний музичний вечір! 6 годин до нашої зустрічі! #Чернігів, ти готуєшся? 🔥 До речі, це зовсім поруч 😉 кияни, підтягуйтеся! 👸 20:00, Літній Театр!» - написала Полякова в соцмережі.

Цей пост зірка українського шоу-бізнесу супроводила фотографією зі свого попереднього концерту. На знімку Оля відображена на сцені в концертному вбранні. Ефектне боді чорного кольору переливалося в променях софітів. Відвертий наряд Полякової доповнив плащ, який розвивався за її спиною, корона на голові і колготки в сітку. Королева ночі вийшла на сцену в ботильонах на високих підборах.

Фотограф відобразив Олю збоку і трохи ззаду в той момент, коли зірка підійшла до краю сцени і нахилилася до своїх фанатів. Така поза і ракурс зйомки продемонстрували стрункі ніжки виконавиці і її накачані сідниці в кращому світлі. Не дивно, що цей знімок зібрав масу компліментів від фоловерів співачки.

Як повідомлялося раніше, Оля Полякова показала своїх батьків. На кого схожа виконавиця?

Hyser також писав, що старша дочка Олі Полякової Маша позувала в нижній білизні. Дівчинка показала передплатникам свою спальню.