Російська зірка естради Крістіна Орбакайте ошелешила шанувальників знімком у купальнику

Російська естрадна співачка і актриса Христина Орбокайте не так давно вирушила зі своїм чоловіком Михайлом Земцовим на острів Міконос, що знаходиться в Греції. Вона розповіла про те, що відправилася відпочивати з чоловіком, оскільки їй надходила велика кількість питань про те, з ким же вона відпочиває. Звідти вона в своєму офіційному акаунті в соціальній мережі Instagram вже встигла опублікувати кілька знімків.

Так, нещодавно вона опублікувала знімок в купальнику, при тому, що раніше в її профілі подібних фотографій не було. На співачці надітий чорний купальник в ромашку. Шанувальників Христини така фотографія порадувала: "Христина ,красоточка!!Фігура, купальник, шик!! Чарівна, неповторна, дивовижна!!!"; "Привіт, ромашки !!!",- пишуть в коментарях під публікацією.

Деякі, правда, визнали цей знімок не дуже вдалим, оскільки, на їхню думку, на ньому співачка виглядає занадто худий: "можна було виставити більш красиве фото"; підкреслює дистрофію 🤭 🙈 🤣 насправді вона стройняшка і красуня, а тут як хвора", — поскаржилися коментатори.

Відзначимо, що не так давно Христина в соціальних мережах поділилася фотографією, на якій виглядає в два рази молодше свого віку. Подібна зміна в зовнішності стала причиною того, що фанати заговорили про можливу пластичної операції.

Проте, велика частина коментаторів все одно залишилися захоплені красою виконавиці і залишили під знімком велику кількість компліментів, назвавши Христину Орбакайте прикладом для всіх жінок.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що "Холостяк" Заливако показав фотографію 15-річного себе.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мати Кузьми Скрябіна звернулася до українців через крадіжку авторських прав на пісні її сина.

Також "Hyser" писав, що Леся Нікітюк поділилася своїм досягненням.