В Україну продовжують приїжджати з гастролями російські зірки. Ігор Кондратюк розкритикував тих українців, які продовжують відвідувати концерти артистів з РФ.

Незважаючи на восьмий рік російсько-української війни і те, що СБУ заборонило деяким російським зіркам в'їзд в Україну, деякі представники російського шоу-бізнесу продовжують виступати в містах України. Нещодавно у нас в країні відбулися концерти Басти, Моргенштерна, поетеси Віри Полозкової та інших знаменитостей з РФ. З цього приводу висловився український музичний продюсер Ігор Кондратюк.

Він вважає, що українці не повинні відвідувати виступи російських зірок, тому що таким чином вони спонсорують російську агресію на Донбасі і підтримують окупацію Криму.

"Тому той, хто каже, що музика поза політикою, купіть собі трохи мізків, їй богу. Слухай (російських виконавців, - прим. Ред.) у себе вдома, або з друзями. А ходити на їхні концерти з березня 2014 року – не можна", – зазначив Кондратюк.

Варто відзначити, що останнім часом теми «спорту поза політикою» і «музики поза політикою» знову стали актуальні.

До речі, заяву Кондратюка можна віднести і до українських зірок, які останнім часом проживають в Росії. До них відносяться Ані Лорак, Світлана Лобода, Лоліта Мілявська, Наташа Корольова та інші. Ці знаменитості вибрали не свою країну, а гроші, тому заслуговують всякого осуду.

Як повідомлялося раніше, Ігор Кондратюк тяжко хворий. Який діагноз поставили продюсеру?

Hyser також писав, що у мережі з'явилося архівне відео з Тіною Кароль. Відома співачка починала свій шлях у шоу-бізнес у "Караоке на Майдані» Ігоря Кондратюка.