Екстремальна їзда на мотоциклі, трюки на скейті і занурення з аквалангом - старший онук Алли Пугачової Микита Пресняков багато разів говорив, що не уявляє своє життя без екстремальних видів спорту. Навіть під час відпочинку на Кіпрі чоловік знайшов чим шокувати публіку.

Зараз старший син російської співачки Христини Орбакайте, 30-річний музикант Микита Пресняков відпочиває на Кіпрі. Але поки звичайні туристи насолоджуються екзотичними пляжами пафосу і блакитним морем з кришталево чистою водою, юнак віддався надзвичайно небезпечним забавам.

Так, Микита Пресняков 12 серпня розмістив в Instagram відео, на якому зображений під час стрибка у воду з Високого обриву, зазначивши що він знаходиться на мисі Греко (Кіпр).

Все б нічого, але скелі, масивні камені, слизьке дно могли запросто завдати шкоди організму відважного екстремала. Не дивно, що відпочиваючі прийшли в жах від такого необдуманого вчинку. Адже один необережний рух - і в живих залишитися вже б не вийшло.

Однак, все пішло за планом. Викладене відео трохи уповільнене, що дозволило шанувальникам "прожити" і відчути кожну мить граціозного стрибка.

"Скільки метрів? Ось це стрибок, відвага!", "Ого, який стрибок, пряма дорога на Олімпіаду з такими даними!", "Добре хоч не вниз головою", "Напевно все відбив", " відчайдушний!" - написали Микиті в коментарях.

Крім того, дуже багато людей закликали сина Христини Орбакайте берегти себе і бути обережніше.

"Дуже травмонебезпечний стрибок!", "А дно спочатку перевірили? Страшненько, Микита, не ризикуйте так", " жах, навколо камені!", "Маминим нервам неприємно напевно", - написали ті, хто не розуміє принади гострих відчуттів.

Варто відзначити, що зовсім недавно, в лютому 2021 року Микита Пресняков отримав серйозну травму ноги, і деякий час пересувався за допомогою милиць. Надзвичайна подія сталася під час поїздки до Австрії з родиною батька. Там в засніжених Альпах він катався на лижах і скейтборді.

Раніше Hyser писав про те, що Володимир Пресняков показав унікальні фото за участю Христини Орбакайте.

Також наш портал повідомляв, що Крістіна Орбакайте виставила Галкіна в незвичайному світлі.

Нагадавши, Діма Білан здивував шанувальників розповіддю про нового активного друга.