Леся Нікітюк поділилася яскравими знімками з відпочинку на Мадейрі. Теледива позувала в ефектному купальнику, проте перегнула палицю з фотошопом.

Мікроблог Лесі Нікітюк останнім часом справно поповнюється новими знімками. Зірка зараз відпочиває на острові Мадейра і з задоволенням демонструє фоловерам свою прекрасну фігуру в купальниках.

Цього разу Леся вирушила на морську прогулянку на яхті. Для цього теледіва вибрала яскравий купальник кольору фуксії. Роздільний купальник з ліфом оригінального дизайну підкреслював прекрасну фігуру зірки.

"Є три речі які ви Малі зробити сьогодні обовязково:
1. Прокинутись
2. Заробити грошей на Мадейру!
3. Вибрати Лесі фотку😁
1,2,3,4?👇 🏻 👇 🏻 👇 🏻 ",- так Леся підписала свіжі знімки з відпочинку.

Яскравий купальник оригінального крою акцентував увагу на бюсті Нікітюк, проте фанати більше обговорювали п'яту точку своєї улюблениці. Справа в тому, що Леся вирішила скласти конкуренцію Кім Кардашьян і переборщила з фотошопом. Тому фоловери розкритикували знімки телеведучої. Втім, на критику Леся не звертає ніякої уваги і до всього ставиться з гумором.

Як повідомлялося раніше, Леся Нікітюк прогадала з вибором вбрання для сходження на гору. Вітер тріпав сукню теледиви, показавши всім, що у неї під подолом.

Hyser також писав, що Леся Нікітюк похвалилася оригінальним відпочинком на воді. Зірка продемонструвала фігуру в міні-купальнику.