Скандальна російська журналістка і блогер Ксенія Собчак опублікувала у своєму Instagram-акаунті пост, в якому розповіла про власну цілеспрямованість.

Як відомо, вона народилася в родині першого мера Санк-Петербурга Анатолія Собчака і сенатора Людмили Нарусової. І оскільки батьки були "непростими" людьми, всі її успіхи і досягнення, як правило, пояснювалися їх впливовістю.

"І я розумію, не сперечаюся, не заперечую, що мені було легше пробитися, ніж умовній дівчинці без стартових можливостей з села/з маленького міста/з неблагополучної сім'ї/з незабезпеченої сім'ї» - відверто зізналася зірка.

За словами Ксенії Собчак, вона переїхала з Пітера в Москву, коли їй виповнилося 17 років. І тоді вона оселилася на квартирі, яку орендувала на гроші, взяті у своєї матері. Вона зазначила, що їй пощастило мати родичів, у яких були гроші, але, вона зуміла примножити те, що їй дали.

"І очевидно, що як дочка Собчака я могла б отримати дуже багато просто по батьківській пам'яті, і рівно також побудувати кар'єру і бути зараз набагато багатшими, набагато впливовішими" - доповнила своє одкровення екс-ведуча проекту "Дом-2".

До слова, однією з перших послання знаменитості поспішила прокоментувати українська співачка Оля Полякова:

Не секрет, що Ксенію Собчак завжди відносили до категорії "золотої молоді". До певного моменту вона була завзятою тусовщицею і постійно виявлялася учасницею гучних світських скандалів.

Їй приписували безліч романів, але в перший раз вона вийшла заміж за актора Максима Віторгана. Йому блондинка народила сина Платона, кардинально змінивши своє ставлення до материнства. Потім пара розлучилася, а Ксенія Собчак стала дружиною режисера Костянтина Богомолова.

Раніше "Hyser" писав про те, що Олексій Панін влаштував фотосесію в жіночій сукні.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова зірвалася на Ксенію Собчак через гумового чоловіка.

Нагадуємо, що у мережі обговорюють чергову ганьбу Ольги Бузової.