Знаменитий український шоумен і співак Володимир Дантес побував в гостях у блогера Олексія Дурнєва і своїм оригінальним почуттям гумору викликав захват у глядачів шоу.

В рамках проекту "Друзі Дурнєва дивляться сторіс" артист прокоментував Instagram-пост блогерки Марії Капшукової, яка веде сторінку під назвою "Сказ Машки".

Дівчина з натхненням розповіла передплатникам про вплив спеціальних "магічних" свічок, які нібито допомагають очистити ауру і відновити енергетичний баланс.

Володимир Дантес почувши думку "чарівниці Маші «відверто заявив, що в його житті був» свічковий" досвід. Він з іронією зізнався, що» по-приколу «використовував свічки, які повинні потрапляти в організм через»п'яту точку". А потім награно засмутився, що ніхто зі знімальної групи його не підтримав.

На думку інтернет-користувачів, дотепний Володимир Дантес зробив вагомий внесок у цей випуск шоу. Більш того, деякі фоловери зійшлися на тому, що чоловікові Наді Дорофєєвої варто всерйоз задуматися над власним гумористичним YouTube-проектом.

До слова, на початку серпня Володимир Дантес і співачка Надя Дорофєва відзначили 10-річчя подружнього життя. З такої нагоди, музикант представив нову композицію під назвою "Дівчинка". А у своєму мікроблозі написав зворушливе Послання до коханої: "Ми ставали особистостями поруч один з одним. І пережили всі наші зміни. Ця цифра прям шокує. Третину життя розділили🤣".

Раніше "Hyser" писав про те, що Надя Дорофєєва прийшла в гості до Каті Осадчої і похвалилася фігурою в прозорому вбранні.

Також наш портал розповів про те, що у мережі показали, як виглядають топові українські зірки без макіяжу.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва і Володимир Дантес показали фанатам ефектні кадри домашнього відпочинку.