Знаменита українська виконавиця Даша Астаф'єва в черговий раз переконала шанувальників, що по праву носить звання однієї з найяскравіших і жіночних представниць сучасного українського шоу-бізнесу.

Зірка виступила в якості зоряного коментатора Instagram-stories в шоу Олексія Дурнєва. Наприкінці липня шоумену виповнилося 35 років і творча команда проекту «Дурнєв дивиться сторіс» підготувала йому сюрприз. Замість нього Інтернет-публікації відомих блогерів і зірок коментували запрошені гості, в число яких увійшла і Даша Астаф'єва.

Спокусливій брюнетці з оригінальним почуттям гумору довелося дивитися сторіс лідера групи» Ногу звело " Макса Покровського. Йдеться про його емоційне послання на адресу Діми Білана. Покровський звинуватив визнаного романтика російської естради в тому, що він порушив санітарні правила організації концерту в Санкт-Петербурзі, а потім влада міста прийняла рішення про скасування інших концертних виступів інших виконавців.

Даша Астаф'єва не менш емоційно оцінила звернення рок-музиканта до колеги по естраді. А також запозичила у нього парочку лайливих виразів, щоб звернутися до Олексія Дурнєва. Пізніше їй здалося, що вона не дуже вигідно виглядала в кадрі і попросила оператора перезняти відео з її участю, але отримала негативну відповідь. Втім, сам Олексій Дурнєв заявив, що з ним оператор надходить точно також.

У коментарях шанувальники зірки обсипали її компиментами і відзначили, що вона стала прикрасою "ефіру":

Раніше "Hyser" писав про те, що Ксенія Собчак здивувала шанувальників заявою про те, що всього в житті домоглася самостійно.

Таке наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк здивувала шанувальників дивною фотосесією в купальнику і нарвалася на критику хейтерів.

Нагадуємо, що Крістіна Орбакайте похвалилася ідеальною фігурою в спокусливому купальнику і викликала захват соцмереж.