За сторінкою внучки Михайла Боярського у соціальній мережі Instagram стежать більше 20 тисяч передплатників і вона намагається дивувати їх яскравим і цікавим контентом.

Як відомо, Катерина Боярська активно займається творчою діяльністю і позиціонує себе як співачка. 21-річна спадкоємиця зоряної династії до певного моменту не з'являлася на публіці і журналістам про її життя було відомо дуже мало.

Але близько року тому Катерина заявила про свій намір підкорити російський шоу-бізнес і взявши творчий псевдонім VENNA, почала записувати пісні. У своєму мікроблозі вона часто постить провокаційні фото, на яких постає в зухвалих образах.

Наприклад, в одній з недавніх публікацій починаюча артистка позувала в чорному латексному ТОПі на тонких бретелях і продемонструвала вражаючі форми:

У коментарях до посту фоловери оцінили фотостарання Боярської-молодшої численними захопленими компліментами і відзначили, що з нетерпінням чекають її нового хіта.

До слова, до цього Катерина Боярська експериментувала із зовнішністю і навіть перетворювалася з блондинки в рожевоволосу диву:

Раніше "Hyser" писав про те, що внучка Михайла Боярського влаштувала відверту фотосесію і викликала бурхливу реакцію соцмереж.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Безруков ошелешив шанувальників знімком з лікарняної палати і повідомив про важливу подію у своєму житті.

Нагадуємо, що внучка співачки Софії Ротару захопила шанувальників ідеальними формами, надівши стильну сукню.