Знаменитий український виконавець Віталій Козловський опублікував у своєму мікроблозі сумний пост, в якому розповів про гірку втрату.

Артист поділився новиною про те, що з життя пішов його батько Віталій Сергійович. Козловський-старший помер у віці 74 років. Про причини того, що сталося співак говорить не став, але звернувся до фоловерів і пояснив, навіщо зробив публікацію в Instagram.

"Дорогі друзі. У мене сьогодні дуже важкий день-пішов з життя мій найкращий тато в світі - Віталій Сергійович Козловський (12.04.1947-15.08.2021). Пишу не для співчуття, прошу вас помолитися за душу раба Божого Віталія або просто подивіться на ці фотографії і подумки побажайте душі мого тата вічного спокою" - написав музикант.

В якості ілюстрацій до свого послання він використовував знімки з особистого архіву, на яких позував разом з татом:

Також співак показав кадри, зроблені під час святкування 74-річчя батька:

Шанувальники і колеги по шоу-бізнесовому цеху підтримали артиста і побажали сил, щоб пережити цей складний момент:

За інформацією інсайдерів, кілька років тому Віталій Козловський купив батькові квартиру в Києві і доклав максимум зусиль, щоб батькові було комфортно.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль вшанувала пам'ять покійного чоловіка і зворушила шанувальників знімками з особистого архіву.

Також наш портал розповів про те, що українці сумують за відомою телезіркою.

Нагадуємо, що дочка Анастасії Заворотнюк довела шанувальників матері до сліз.