Знаменита російська актриса Христина Асмус вже кілька тижнів поспіль активно ділиться з шанувальниками подробицями знімального процесу нового фільму.

Для роботи над проектом зірка навіть вирушила на Шрі-Ланку, прихопивши з собою дочку Анастасію. Але через проблеми з місцевою поліцією, творчій команді довелося подолати чимало труднощів і пережити обшук.

Свою нову публікацію в Instagram Христина Асмус присвятила темі недовіри і з обуренням зазначила, що багато з того, що вона говорить – піддається великому сумніву.

За словами екс-дружини Гаріка Харламова, вона натрапляє на стіну непорозуміння кожен раз, коли намагається бути максимально чесною: «Коли я кажу людям, що взагалі ніколи в житті нічого не робила з обличчям, не вмиваюся водою, не користуюся кремом, не вмію курити в затяг, ніколи не пробувала ніяких заборонених речовин, не займаюся спортом, не п'ю, схильна до повноти і постійно сиджу на дієтах...».

Своє одкровення Христина Асмус ілюструвала ефектним пляжним фото, на якому постала в яскравому купальнику і рожевих шортах. Волосся-розпущене, на обличчі-виразний макіяж.

Оригінальні коментарі фоловерів не змусили себе чекати. При цьому артистці порекомендували не звертати уваги на критику хейтерів, оскільки єдине, що ними рухає - це заздрість:

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють новий роман Гаріка Харламова з колегою по знімальному майданчику.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус показала, як проводить час на Шрі-Ланці.

Нагадуємо, що Христина Асмус стурбувала шанувальників поганими новинами про своє здоров'я.