Знаменита українська телезірка Леся Нікітюк захопила шанувальників ідеальною фігурою. Відпочинок на Мадейрі (Португаліія) надихає її на ефектні кадри на тлі мальовничих пейзажів.

Не встигли фоловери відомої блондинки прийти в себе після її фотосесії в блакитній сукні на борту яхти. Як Леся Нікітюк знову викликала захват соцмереж знімками, зробленими під час міської прогулянки.

Крім яскравого образу, вона здивувала гостей своєї сторінки одкровеннями мандрівниці і зізналася, що багато не знала про Мадейру. "💙Банан це трава виявляється!!!💙Магеллан був португальцем!💙Мадейра-це вино для туристів, місцеві його не п'ють! Більш ром у вигляді пуншу, який виробляють самі " - з подивом констатувала телеведуча.

На фото вона постала у в'язаному ТОПі блакитного кольору і джинсах. Свій look знаменитість доповнила масивними сережками і годинником:

Однією з перших фотостарання Лесі Нікітюк оцінила її найкраща подруга і популярна співачка Лія Лі:

Потім до оцінювання образу знаменитості підключилися й інші гості її сторінки:

Не обійшлося і без зауважень про те, що фотограф зробив знімки неякісно і на них шоувумен вийшла не в дуже вигідному світлі:

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк підкорила соцмережі відвертим вбранням і викликала захват фанатів.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських влаштувала спекотну фотосесію під час прогулянки на яхті і похвалилася спокусливими формами.

Нагадуємо, що Тіна Кароль ошелешила фанатів стильним вбранням і акробатичними талантами.