Дочка знаменитої української виконавиці Олі Полякової опублікувала на своїй сторінці в соцмережі провокаційний ролик, що викликав бурхливу реакцію фоловерів. Дівчина показала, як проводить час зі своїм хлопцем.

Маша Полякова постала в кадрі в досить відвертому вбранні в обнімку з бойфрендом, а в кінці відеоісторії закохані поцілувалися. Таким оригінальним чином, Полякова-молодша вирішила нагадати аудиторії про те, що у неї є Telegram-канал:

У коментарях до посту фоловери оцінили старання на камеру юної артистки і її коханого оригінальними відгуками. Не пройшла повз пост Маші Полякової і її зіркова мама:

Не забули гості аккаунта розглянути і зовнішність обранця Маші Полякової. Деяким здалося, що він дуже схожий на друга скандального репера Моргенштерна Славу Марлоу:

Варто відзначити, що Маша Полякова не так давно вже потрапляла в поле зір хейтерів через свій дебютний виступ в якості солістки рок-групи "шви".

Тоді обурені користувачі соцмереж розкритикували спадкоємицю "суперблондинки" за використання ненормативної лексики в піснях. Але за дочку заступилася знаменита мама, яка зізналася, що не поділяє думку Маші з приводу репертуару, але рада, що вона не боїться експериментувати.

А злостивцям Оля Полякова різко відповіла: "Я витримаю будь хейт і критику... але подумайте про наших дітей і підлітків, ви ж їх теж не шкодуєте. Що треба мати в голові що б писати підлітку ти жирна, страшна ітд, що потрібно мати в голові і душі...".

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Олі Полякової в нижній білизні похвалилася власною спальнею.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова показала фанатам інтимну сімейну ідилію.

Нагадуємо, що нове фото Олі Полякової без макіяжу викликало бурхливу реакцію фоловерів.