У мікроблозі знаменитої співачки Світлани Лободи з'явилися кадри, зроблені в закуліссі її недавнього концерту в Одесі.

На кадрах видно приготування артистки перед виходом на сцену в розкішній чорній міні-сукні, що складається з численних намистин. Свій look вона доповнила гостроносими туфлями на каблука. Шанувальники помітили хвилювання артистки перед зустріччю з цінителями таланту.

А Світлана Лобода, в свою чергу, звернулася до фанатів і зізналася їм у вічній любові: "буду берегти кожну емоцію, кожен момент після вчорашнього концерту. Стільки любові, спасибі Одеса ❤️🔥 🤲".

У коментарях до посту екс-учасниці групи "ВІА Гра" Шанувальники не скупилися на компліменти: "Боже, просто богиня😍, фігура, погляд🔥, просто заворожує🙌", " Образ карколомний😍 там чоловіки живі взагалі?😍 🔥 ❤ ️ ", "Світлана ви Космос, ідеальний, порцеляновий, але такий живий, справжній як океан🌊".

Ажіотажу додало те, що днями співачка випустила новий трек під назвою "Vogue" і представила відразу два варіанти - російською та українською мовами. Сама вокалістка зізнається, що композиція стала для неї особливою: "У ній все трошки вперше".

До слова, Світлана Лобода називає пісню "арт-проектом" і вважає, що він дозволив їй "піти від стандартів і в черговий раз кинути виклик самій собі".

Втім, якщо вірити чуткам, активно циркулюючим в росЗМІ, артистка повернулася до рідних витоків з метою розвитку чергової бізнес-стратегії. При цьому сама вона давно живе в Європі і нібито перебуває у відносинах з впливовим бізнесменом.

Раніше "Hyser" писав про те, що чоловік Наташі Корольової похвалився художнім талантом і показав унікальний портрет.

Також наш портал розповів про те, що Крістіна Орбакайте одягла стильний купальник з флористичним принтом і похвалилася ідеальною фігурою.

Нагадуємо, що син Христини Орбакайте Микита Пресняков показав, як проводить час на відпочинку.