Українська актриса Анна Кошмал здобула популярність, знявшись в п'ятому і шостому сезоні сімейної комедії "Свати".

Її батьки були проти, але дівчина все ж вступила до Київського естрадно-циркового училища, а в 16-річному віці в 2011 році була затверджена на роль Жені Ковальової. Ця роль принесла дівчині впізнаваність одновремнно в декількох країнах.

Зараз Анна заміжня і з чоловіком виховує сина. Вона є активним користувачем мережі Instagram, в якій ділиться зі своїми шанувальниками думками і подіями з життя.

Одна з її публікацій була зроблена в п'ятницю, 13-го числа. Анна зображена на тлі дошки для серфа в ковдрі в одній з вистав. Її волосся розпущене, а губи прикрашає червона помада.

"П'ятниця 13?
Мені трошки дісталося в цей фатальний день...😁)

Сподіваюся, ваша пройшла безболісно🙌 🏻 а ви вірите, що саме в цей день трапляються нещастя?",- написала актриса під знімком.

"У мене останній рік був як п'ятниця 13😒", - пише один з фоловерів Кошмал.

"Ні! Був чудовий день! А вечір ще краще! Сходила на гастрольну виставу «вій»! Дуже тематичний вийшов вечір! ДО РЕЧІ, сиділа на 1 ряду, місце 13! 😂😂😂😂😂😂😂", "Ні ,у мене зазвичай все добре в цей день, навіть краще звичайного", " ні)))) Моя мама народилася в п'ятницю 13 ... Краща мама на світі !!!!!!", "Абсолютно ні, в цей день одружилися і повінчалися з чоловіком)) тепер навпаки навіть, як символ світла цей день))", "я ні,не вірю.У мене дочка народилася в п'ятницю 13, і в цьому році 17 років випало знову на п'ятницю 13 серпня.Для нас це щасливе число.З року в рік в цей день сонячна погода.😉 🙂 ", - поділилися своїми враженнями від дня фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Поліна Гагаріна показала, як повзає на четвереньках у дворі.

Також Hyser повідомляв, що Оля Полякова продемонструвала шанувальникам свої підтягнуті форми в облягаючих лосинах

Нагадаємо, що зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал показала, як загоряє в кущах на природі.