Українська співачка Оля Полякова поділилася зі своїми шанувальниками ексклюзивним відеозаписом з Одеського міжнародного кінофестивалю в компанії продюсера Михайла Ясинського.

У шикарній сукні чорного кольору з білими воланами від Андре Тана вона пройшлася по червоній килимовій доріжці і записала відео від першої особи. Зірка в жартівливій формі розповіла, що її попросили сфотографуватися з відомим німецько-іспанським актором, продюсером і режисером Даніелем Брюль і навела камеру на двох чоловіків, що стоять позаду неї. Однак вона не знає, хто з них "потрібний" чоловік.

Чоловічий голос за кадром підказав їй, де стоїть Даніель. "Добре, окей, мене просвітили!",- каже супреблондинка.

"Одеський кінофестиваль)", - коротко підписала відео Полякова.

Зазначимо, що подія присвячена 30-річчю Незалежності України і триватиме з 14 по 21 серпня. "По червоній доріжці вже пройшлися запрошені селебрітіс, в тому числі і зірки @kanalukraina.

До слова, канал "Україна" є генеральним партнером кінофестивалю, на якому покажуть 6 українських прем'єр. Яка з них переможе-дізнаємося пізніше", - пише адмін групи" Зірковий шлях " в Instagram.

Також Оля показала кілька знімків вже безпосередньо з самої доріжки.

"У компанії @mikeyasinsky на відкритті 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю. Дякуємо @odesa_film_festival за шикарну церемонію відкриття! Пишаюся нашим кінематографом і розвитком українського кіно! Така красива подія мотивує талановитих режисерів втілювати шикарні проекти в реальність! ❤️ Вже в понеділок на кіноринку в рамках ОМКФ спільно з FILM.UA Group ми представимо фільм" Зірки за обміном " @zirky.movie, в якому ми з Михайлом є співпродюсерами, і оголосимо дату прем'єри, коли комедія вийде на екрани", - написала співачка під знімками.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова в стрінгах похвалилася розтяжкою, проте шанувальників здивувало щось інше.

Також Hyser повідомляв, що Оля Полякова продемонструвала шанувальникам свої підтягнуті форми в облягаючих лосинах.

Нагадаємо, що Оля Полякова разом з подружкою похвалилися фігурами на пляжі.