Одна з найяскравіших представниць українського шоу-бізнесу Оля Полякова порадувала гостей свого мікроблогу яскравими кадрами. Артистка показала, як відпочиває в Одесі і не упустила можливості похвалитися ідеальними формами.

Так, в Instagram звезла розмістила знімки, на яких позувала в спокусливому білому купальнику на тлі яхти. Свій пляжний образ Оля Полякова доповнила стильними чорними сонцезахисними окулярами.

Знаменитість показала себе з різних ракурсів і викликала бурхливу реакцію в соцмережі. У підписі до кадрів " суперблондинка "заявила:" Одесочка прекрасна!" і запропонувала передплатникам вибрати найбільш вподобаний знімок:

Оля Полякова. Фото: Instagram

Оля Полякова. Фото: Instagram

Оля Полякова. Фото: Instagram

Оля Полякова. Фото: Instagram

Шанувальники не скупилися на компліменти і похвалу на адресу голосистої блондинки і відзначили, що в свої 37 років вона виглядає ідеально:

Не обійшлося і без оригінальних зауважень з приводу того, що Оля Полякова могла б зробити фотосесію не тільки ефектною, але і забавною:

Варто відзначити, що знімки у відвертих купальних нарядах часто миготять в мікроблозі "королеви ночі". Вона із задоволенням виставляє напоказ свої стрункі форми і щиро обурюється, коли на її адресу звучать не компліменти, а критика. "І я не боюся, що це комусь не сподобається. Можливо, це і змушує мене працювати над собою, бути повною ідей, планів..."- вважає артистка.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова показала свою молодшу дочку і викликала захват соцмереж.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова одягла прозорий наряд і позувала в оригінальній позі.

Нагадуємо, що старша дочка Олі Полякової знялася в дорослій фотосесії і нарвалася на критику хейтерів через похмурого образу.