Екс-учасниця романтичного 11 сезону телепроекту «Холстяк» Анастасія Распутіна похвалилася фоловерам свого мікроблогу ефектним нарядом.

Колишня порноактриса, відома під псевдонімом Адель Асанті показала, як слід заповітам знаменитої Коко Шанель і поповнила свій гардероб маленьким чорним платтям.

Свій look вона доповнила чорними сонцезахисними окулярами в білій оправі і босоніжками на підборах. У підписі до кадру Анастасія зазначила:"Новий День-Новий Look 🛍".

Адель Асанти. Фото: Instagram

Гості сторінки оцінили її образ компліментами і захопленими відгуками:

Варто відзначити, що дівчина часто експериментує з образами і показує результати "гардеробних" оновлень в Instagram:

Адель Асанти. Фото: Instagram

Адель Асанти. Фото: Instagram

Адель Асанти. Фото: Instagram

Не секрет, що після участі в Холостяку-11, кількість передплатників Анастасії в соцмережі збільшилася і тепер набагато більше людей з інтересом спостерігають за її життям. До слова, вона не приховувала своє минуле, коли прийшла на проект, але той факт, що вона знімалася у фільмах "для дорослих", безумовно, викликав резонанс у публіки.

А ось сама дівчина зізнається, що її найзаповітнішою мрією була і залишається міцна сім'я: "Мрію я про свою сім'ю. Про спільні свята біля каміна, поїздки на море, коли на піску залишаються сліди маленьких дитячих ніжок моєї донечки.. я вже навіть ім'я придумала".

Раніше "Hyser" писав про те, що "Холостяк" Михайло Заливако показав, як виглядав в 15 років і викликав бурхливу реакцію шанувальників.

Також наш портал розповів про те, що Ксенія Мішина показала, з ким проводить час після розставання з Еллертом.

Нагадуємо, що екс-холостяк Микита Добринін зворушив соцмережі відеороликом з маленьким синочком на руках.