Українська співачка, учасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели", дизайнер та інста-блогер Слава Камінська з дітьми екс-чоловіком вирушила на відпочинок в сонячну Одесу, звідки постила яскраві фотографії.

Співачка в якості літнього вбрання вибрала купальник-монокіні і, зробивши яскравий макіяж, опублікувала кілька фотографій з фотосету.

"Не складається-віднімай🤪", - підписала вона знімок.

Шанувальники звернули увагу, що на безіменному пальці правій руці видніється кільце у артистки і тут же заговорили про возз'єднання пари. Однак екс-подружжя воліли цю тему не піднімати взагалі.

"Тут повинна була бути ще одна фраза з розділу "цукати великих", але ні", - підписала Слава ще одне фото з цієї серії.

"А під цією фоткою чекаю ваших "цукат"🤣", - написав вона, позуючи в профіль біля дерева.

Також співачка похвалилася і спільним знімків з Едгаром Камінським і дітьми. Колишній чоловік з дітьми позував на одному надувному матраці, а Слава сиділа на іншому і, посміхаючись в камеру, робила селфі.

"Немає нічого прекраснішого, ніж бачити обличчя своїх дітей щасливими ❤️ PS: хто кого сьогодні ушатал))) ми з @edgar_kaminskyi досі не зрозуміли 🤣", - написала Камінська під фото.

"Будьте щасливі ви такі суперськи батьки і просто бомбезні красені любові вам і возз'єднання 👏🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "сподіваюся, що зійдетеся! Такі діти чудові, А ви разом просто вогонь🔥", - пишуть підписники.

Раніше Hyser писав про те, що Надя Дорофєєва показала фото з лікарні.

Також Hyser повідомляв, що дочка Віри Брежнєвої Соня Кіперман показала своє тіло в міні-бікіні.

Нагадаємо, що Слава Камінська новою витівкою змусила шанувальників кривитися.