Екс-дружина популярного українського репера Олексія Потапенка розмістила на сторінці свого мікроблогу зворушливий пост, адресований близькій людині.

Ірина Горова розповіла про те, що у неї є, якого вона вирішила привітати з його з днем народження за допомогою Instagram. "Не всі знають, а у мене є рідний братик, який живе і працює дуууже далеко в Сіетлі...» - пояснила зірка.

За словами Ірини Горової, її брат "працює в компанії Амазон 🤿і любить diving". Крім того, він обожнює походи в гори і активне проведення часу.

"Коть, Я бажаю тобі не зупинятися, насичуватися емоціями, досліджувати світ і любити життя у всій її багатогранності" - звернулася вона до іменинника.

В якості ілюстрації до свого привітання вона розмістила знімки з особистого архіву:

Брат Ірини Горової з дружиною і племінниками. Фото: Instagram

Ірина Горова з братом. Фото: Instagram

дитяче фото брата Ірини Горової. Фото: Instagram

У коментарях до посту фоловери приєдналися до привітаннями на адресу іменинника і оцінили схожість Ірини з братом. Більш того, деяким користувачам здалося, що він схожий на зірку серіалу" Бригада " Дмитра Дюжева:

Варто відзначити, що сімейні фото миготять в мікроблозі Ірини Горової із завидною регулярністю. Вона часто показує, як проводить час з дітьми і хвалиться успіхами своїх чад. А нещодавно знаменитість зворушила соцмережі знімком з батьком:

Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва підкорила соцмережі сміливим фото в оригінальній позі.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських одягла напівпрозорий наряд і викликала захват соцмереж.

Нагадуємо, що Оля Полякова похвалилася ідеальною фігурою під час прогулянки на яхті по Чорному морю.