У соціальній мережі оприлюднили унікальний знімок радянського автомобіля, якій привернув до себе дуже багато уваги. Автомобіль марки ГАЗ "Победа", який був помічений на українських вулицях, став справжньою знахідкою для багатьох автолюбителів.

Відповідні знімки оприлюднила на сторінці "world_retro_autos"в Instagram.

"Примарна ГАЗ-М20 "Перемога" з Чернігова на радянській реєстрації. Якщо з документами все в порядку, реально відновити легенду?За фото дякую @pantel_carspotter більше ретротехніки в профілі! Ваші фото і відео ретротехніки надсилайте в дірект Всі права належать авторам. #ГАЗМ20#GAZM20#ГАЗПобеда#Победа#madeinussr#сделановссср#совавто#sovietcar#ретроавто#ретротехника#ретрокар#retroauto#retrovehicle#oldauto#oldtimeauto#oldschoolauto#classiccar#classicauto#классическоеавто#классическийавтомобиль",- підписаний унікальний знімок на сторінці в соціальній мережі.

Крім цього, в публікації вказана геолокація, де були зроблені дані фотографії-Chernihiv.

Аудиторія, яка підписана на сторінку ретроавтомобілів, досягла позначки в 15.5 тисяч чоловік. Фолловери групи з особливим інтересом спостерігають за новими постами, де можна побачити старенький "Запорожець" або "Волгу". Люди не обділили знімки з "Победой" своєю увагою і ставили чимало відгуків під постом.

"По фото так і не скажеш-реально чи ні. Треба Наживо дивитися", " Реально, але не дешево.", "В повному реально чому б і не"," я б взяв", "документи не можуть бути в порядку в нашій системі координат", " готуйте від 5000 до 10000 доларів що б просто кататися. Детальніше можете почитати у @pobeda.kuzma, як з грудня по зараз під Пробіг таке ж гівно реанімує наша команда", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі з Instagram
Коментарі з Instagram

Коментарі з Instagram
Коментарі з Instagram

Коментарі з Instagram
Коментарі з Instagram

Варто відзначити, що, не дивлячись на дуже поганий стан машини, є добровольці, які хотіли б її купити. Неозброєним поглядом можна помітити гниючий корпус автомобіля і його облуплену фарбу.

Нагадаємо, що українців попередили про те, що тепер можуть вилучати автомобілі.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали нові маршрутки, які їздитимуть в Україні.