Шанувальники російської зірки Катерини Климової вже давно помітили, що це, мабуть, єдина російська актриса до якої не прив'язався жоден образ. І це при тому, що Зіграно їх чимало. Однак, є ймовірність, що все змінить серіал "смак помсти", в якому актриса грає головну роль разом з Кирилом Сафоновим.

Відомо, що вже в найближчому майбутньому на екрани вийде "дітище" кінокомпанії Star Media спільно з телеканалом "Україна", де всі зможуть побачити актрису Катерину Климову в новому амплуа. І поки про дату виходу серіалу на екрани не відомо, деяку таємницю відкрила сама знаменитість.

Так, актриса Катерина Климова поділилася з шанувальниками в Instagram фотографією в незвичайному образі для зйомок серіалу"смак помсти". На фото Климову просто не впізнати - вона блондинка в простому довгій сукні в дрібний квітковий принт, а відображена в сільському антуражі - на сіннику, поруч з мотузкою для просушування білизни.

Однак, всі звернули увагу, придивившись, що улюблениця публіки постала перед глядачем з таким обличчям, ніби її сильно били або понівечив дикий звір, що напав. Насправді ж синці на обличчі і глибокі порізи зробили їй гримери.

"Смак помсти". Залишилося 4 дні до кінця зйомок, а я вже сумую за нашим літом", - написала під незвичайною фотосесією Климова.

"Да ладно, тільки на десятій фотографії зрозумів, що ви!!!", "Червона Шапочка, яка Сірого Вовка ушатала"," Катерина, я вас не впізнав", " кішку викупати намагалися?", "Чудо перевтілення!", "Бідна дівчинка!! Наші хоч перемогли?"- як тільки не прокоментували пост шанувальники.

При цьому чимало було і тих, хто прямо заявив, що бути блондинкою Климової не йде. Вони написали, що грим жахливий, а перука виглядає на артистці неприродно.

До слова, режисером серіалу "смак помсти" виступив Дмитро Лактіонов, а компанію Климової в серіалі склали Анна Іванова, Євген Міллер і Кирило Сафонов.

Раніше Hyser писав, що актриса Ольга Кабо переживає важку втрату.

Також наш портал повідомляв, що син Михайла Круга вирішив кинути ТЕАТРАЛЬНИЙ через цькування, яке влаштували йому однокурсники.

Нагадавши, Ані Лорак зреклася слів про домагання Меладзе .