У мережі з'явилися знімки цікавого тюнінгу радянської класики - "Запорожця"

В автомобільному співтоваристві існує велика кількість шанувальників абсолютно різних стилів тюнінгу і, що саме чудове, ці стилі вдало переносяться і на радянську "бойову класику", яка як і раніше високо цінується як в Україні, так і в інших країнах колишнього Радянського Союзу. Цікавий оттюнингованный "Запорожець"показав Instagram-аккаунт "zazmyzaz".

Так, в профілі з'явилася фотографія класичного "Запорожця" ЗАЗ-968, який пройшов через Серйозний стайлінг, кардинально змінює зовнішній вигляд автомобіля. В результаті Заз справляє враження не маленького радянського автомобіля, а машини з франшизи фільмів "Божевільний Макс".

Для початку варто відзначити, що автомобіль оброблений в досить специфічному напрямку тюнінгу-Rat Look. Даний напрямок стайлінгу є відгалуженням stance-культури з цікавим підходом до зміни зовнішності авто. Стилістичною "фішкою" даного напрямку є те, що зовні автомобіль виглядає як іржавий і прогнилий металобрухт, в той час як технічна частина у нього знаходиться в ідеальному стані.

Така характерна зовнішність у стилю сформувалася тому, що родоначальниками руху були люди, захоплені відновленням технічної частини автомобілів, тобто двигуна, коробки передач і підвіски. Для таких людей зовнішній вигляд автомобіля є чимось вторинним, в результаті чого кузова починали іржавіти і обзаводитися дірами. Зараз же автомобілі в стилістиці Rat Look зістарюють штучно, не даючи автомобілю згнити цілком.

Кузов цього "Запорожця" зістарений досить цікавим чином, оскільки на ньому ще залишилися ділянки спочатку фарбування, які в поєднанні з рудим кольором іржі нагадують язики полум'я, як на автомобілі для вуличних гонок. Крім того, у цього автомобіля досить великий Розвал задніх коліс, який прийшов вже з японської автомобільної культури і називається "диявольський Розвал".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Чернігові виявили унікальну "перемогу" на радянській реєстрації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні почнуть з'являтися маршрутні автобуси турецького виробництва.

Також "Hyser" писав, що у лісі знайшли кумедний кинутий "Запорожець" для молодят.