Настя Каменських показала шанувальникам, що вона робить перед виходом на сцену. Співачка в прозорому вбранні "запалила" з подружками.

Відпустка Насті Каменських, яку вона провела в компанії близьких і друзів на яхті біля берегів Хорватії, підійшла до кінця. Артистка вже повернулася до гастрольної діяльності і днями виступила в Анталії. У своєму мікроблозі Настя показала, що робить перед виходом на сцену.

"За 10 хв до сцени», - підписала артистка нове відео в сторіс.

У кадрі Настя постала перед фоловерами в концертному вбранні-напівпрозорій сукні з сітки з блискітками. Пікантні частини тіла виконавиці прикривали ліф і трусики чорного кольору. Також Настя одягла широкий шкіряний пояс, який підкреслював її струнку талію і приковував увагу до її пишних сідниць.

Слідом за Каменських в кадрі з'являються танцівниці з її балету. Разом дівчата виконують кілька запальних рухів. Мабуть, так вони розігріваються перед концертом. Відзначимо, що під час свого виступу Каменських не тільки співає, а й активно рухається разом зі своїм балетом.

До речі, під час виступу в Анталії з Настею трапився неприємний момент: зірка ледь не впала прямо на сцені. Цього разу співачці пощастило - вона уникла конфузу і травми.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських відпочила на яхті в мереживній білизні. Свекруха явно не схвалить.

Hyser також писав, що Настя Каменських вибрала для екскурсії ультракоротке міні. Так і до конфузу недалеко.