Старша дочка третього президента України Віктора Ющенко Віталіна приєдналася до ініціативи з порятунку бджіл на планеті.

Вона назвала проект "БджоЛі" і знялася з бджолами на обличчі і тілі, пише "Таблоїд". Таку ж зйомку зробила ще на початку травня відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі.

Перед самими зйомками, Віталіна показала відео своєму батькові і розповіла про акцію.

За словами дівчини, вона народилася і виросла в сім'ї, де шанують традиції. Вона впевнена, що майже кожен українець знає, як її батько ченить і плекає бджіл. Вона рада, що отримала підтримку і благословення від батька в її прагненні.

Коли її запитали, чи не було їй страшно під час зйомок, вона відповіла, що нітрохи тому, що росла з самого дитинства з цими "комашками", як вона їх назвала. А зараз, каже Віталіна, вони потребують об'єднаних зусилль людей і допомоги.

Вона зазначає, що концепція ролика залишилася без змін, а він дійсно привертає увагу до ситуації, що склалася, яку називає катастрофічною.

"...поля обробляють шкідливими хімікатами, завдаючи непоправної шкоди для всієї популяції бджіл, і це тільки вершина айсберга", - зазначила Віталіна.

Зйомки тривалістю 40 хвилин пройшли в Інституті бджільництва ім. П.і. Прокоповича в Києві. Дівчина розповіла, що кілька комах все-таки вжалили її, але лікарської допомоги не знадобилося.

Але на цьому участь Віталіни в гуманітарній акції не закінчується. Вона має намір налагодити співпрацю з міжнародними організаціями такими, як ЮНЕСКО і Анджеліною Джолі для примноження сил і залучення ще більшої уваги людей і світової спільноти.

Раніше Hyser писав про те, що журналісти показали секретну резиденцію Ющенка по Києву.

Також Hyser повідомляв, що у Рівненській області в селі Малий Шпаків укуси бджіл стали причиною смерті людини.

Нагадаємо, що внучка екс-гаранта Віктора Ющенка показала, як вона відпочиває на Мальдівах.