У 2012 році сексуальна блондинка Леся Нікітюк стала ведучою програми про подорожі "Орел і решка" на каналі "Інтер". З тих пір подорожі її пристрасть, а соціальні акаунти рясніють фотосесіями з різних куточків нашої планети. Чергова порція пляжних фото порадувала більшість чоловіків-українців.

Про те, що телеведучу Лесю Нікітюк називають королевою купальників знають практично всі українці. Мало того, що на її стрункій фігурі добре сидять як крихітні бікіні, так і спортивні фасони, так ще й її колекція цих предметів гардероба вражає. Кажуть, що їх у зірки близько 70-ти.

У понеділок, 16 серпня, Леся Нікітюк, мабуть, після відпустки повернулася до роботи, тому з бешкетним настроєм довелося ненадовго розпрощатися.

Так і виник піст в Instagram з написом"понеділок - це завжди ЧБ". Ось тільки супроводила зірка свою публікацію черговим гарячим знімком, який підкорив не одне чоловіче серце.

Спокуслива Українська телеведуча опублікувала фото, зроблене на пляжі. На знімку Леся позувала на тлі океану в практично невидимому купальнику оригінального дизайну, демонструючи свою розкішну фігуру.

Ймовірно, знімки були зроблені під час поїздки Нікітюк на Мадейру, але локацією вона відзначила Київ.

Фоловери вибухнули компліментами в коментарях.

"Афродіта" ,"Як приємно бачити натуральну красу"," Яка гарна фігура", "Зупиніть це свавілля спокуси!"- написали вони.

Однак, були і ті, хто захоплення від публікації не відчув: "дивні фото.. не розумію, навіщо все підряд випинати.."

Раніше Hyser писав, що "Холостяк" Заливако показав фотографію 15-річного себе.

Крім того, наш портал повідомляв, що мати Кузьми Скрябіна звернулася до українців через крадіжку авторських прав на пісні її сина.

Нагадаємо, Леся Нікітюк поділилася своїм досягненням.