Відома співачка Софія Ротару здивувала публіку сукнею, в якій показалася на пісенному конкурсі в Росії

За кілька днів до того, як взяти участь у концерті, присвяченому тридцятиріччю Дня Незалежності України відома співачка і народна артистка Софія Ротару взяла участь у церемонії відкриття відомого російського пісенного конкурсу "Нова хвиля", який проходить у Сочі, чим викликала обурення багатьох українців. Про це повідомляє iнформаційний портал "Факт".

Повідомляється, що співачка потрапила в об'єктиви журналістів у довгій плісированій сукні кольору перлів, яка досить ефектно майоріла на вітрі. Талію співачки підкреслював невеликий Золотий ремінець. Останні штрихи в образі робив нюдовий макіяж і об'ємна зачіска.

Під час виступу співачку на сцені склав компанію колектив з танцюристів. Сама Ротару вільно рухалася і виконала кілька своїх найвідоміших хітів. Користувачі мережі відзначили, що дивлячись на Ротару складно уявити, що їй вже 74 роки.

Виступ Софії справив незабутнє враження на глядачів. Ведучі Андрій Малахов і Лера Кудрявцева обсипали заслужену артистку компліментами.

Варто відзначити, що Ротару — не єдина Українка, яка цього року здалася на російському конкурсі. Його також відвідала молода ексцентрична виконавиця MARUV, яка для конкурсу вибрала специфічне вбрання: чорну білизну, корсет і фату.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Ксенія Собчак розповіла про те, як всього домоглася сама.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Лера Кудрявцева показала, як вона встигла змінитися.

Також "Hyser" писав, що Волочкова показала, як пускає бульбашки в басейні.