Знаменитий російський актор Олексій Серебряков звернувся до шанувальників в соціальній мережі Instagram і розповів про те, що постраждав від обману з боку недобросовісних інтернет-користувачів.

57-річний артист заявив, що хтось від його імені веде мікроблог, але при цьому у нього немає жодного офіційного аккаунта. "Я хочу звернутися до вас з проханням про допомогу. Справа в тому, що мене немає в жодній соціальній мережі, але хтось, використовуючи моє ім'я, дуже активно веде сторінку замість мене»-пояснив він.

Щоб бути почутим Олексій Серебряков розмістив своє відеозвернення на Instagram-сторінці колеги по цеху-актора Дмитра Пєвцова. За словами артиста, він повідомляв про дії свого "інтернет-двійника" в службу підтримки соцмережі, але ситуація як і раніше не змінилася.

Саме тому він попросив всіх шанувальників і тих, хто цікавиться його творчістю, поскаржитися на фейковий аккаунт і припинити діяльність цього самозванця.

Також прийти на допомогу другу зважився ще один кінодіяч-Олександр Дяченко:

У коментарях до посту фоловери підтримали артиста і багато з них зізналися, що не вірили в правдивість публікацій в цьому мікроблозі:

До слова, деяким фоловерам зовнішність Олексія Серебрякова здалася дивною і вони "диангностировали" у нього алкоголізм:

Варто відзначити, що після того, як артист озвучив своє прохання фанатам, а вони, в свою чергу, її виконали - на фейк-аккаунт пропав з інтернет-просторів.

Раніше "Hyser" писав про те, що важка недуга змінив зовнішність Бориса Моїсеєва до невпізнання.

Також наш портал розповів про те, що зірка серіалу" Татусеві дочки " придбав собі місце на кладовищі.

Нагадуємо, що у мережі поповзли чутки про те, що з Михайлом Пореченковим сталося непоправне.