Віруси, бактерії і грибки – ось що зазвичай викликає пневмонію. Це захворювання відомо вже давно, але останнім часом його пов'язують виключно з коронавірусом. Актор Борис Щербаков через виявлену пневмонію змусив всіх шанувальників його таланту похвилюватися.

Так, у четвер, 19 серпня, прийшла тривожна звістка про здоров'я Народного артиста РФ, актора Бориса Щербакова, пишуть росЗМІ.

Унаслідок того, що напередодні 71-річна Театральна зірка потрапив до медзакладу, а саме до 52-ї лікарні в Москві, його шанувальники запідозрили двосторонню пневмонію. Також повідомлялося, що Щербаков знаходиться в стані середньої тяжкості, а хвороба протікає на тлі хронічного захворювання.

А вже сьогодні, 20 серпня, стали відомі подробиці стану відомого актора. Виявилося, що Борис Васильович відчув слабкість і сам звернувся до лікарні для встановлення наявності інфекції COVID-19. Проведений тест показав негативний результат, проте пневмонія підтвердилася.

"У мене ослаблений імунітет трошки, і я якусь слабкість відчув, тому вирішив сам лягти в лікарню, подумав, що у мене коронавірус. Дуже злякався", - розповів артист журналістам.

Дружина актора Тетяна Бронзова підтвердила, що її чоловік проходить зараз обстеження і лікування в лікарні. При цьому жінка уточнила, що кілька місяців тому вони з чоловіком пройшли вакцинацію.

Також Тетяна розповіла, що тривога з'явилася на тлі того, що Борис Щербаков весь останнім часом вів активне творче життя, роз'їжджаючи по містах Росії, де знімався в різних проектах. А нещодавно він побував в Єсентуках і Криму.

"Сьогодні Борис Васильович відчуває себе набагато краще. "Корони" немає. Його госпіталізували два дні тому з пневмонією, зараз він вже йде на поправку, був 1% ураження легені, це показало КТ. Сподіваюся, через тиждень вже випишуть", - повідомила артистка.

Раніше Hyser писав, що відомий художник Борис Краснов помирає в хоспісі через наслідки ковіда.

Також наш портал повідомляв, що лікар розповів, що відбувається з Аллою Пугачовою.

Нагадавши, штам "Дельта" масово прийшов в Одеську область.