Українська співачка Maruv продовжує епатувати публіку. Цього разу зірка з'явилася на музичному фестивалі у вельми провокаційному вбранні.

Співачка Maruv відома не тільки своїми відвертими вбраннями і розпусними танцями, а й тим, що для просування своєї кар'єри «продала Батьківщину» і тепер виступає в Росії. Днями скандальна виконавиця виступила в Сочі, де проходить музичний фестиваль «Нова хвиля».

На червоній доріжці музичної премії Maruv з'явилася в дуже відвертому вбранні. Співачка одягалася в чорне боді на тонких бретелях, яке доповнила мереживним болеро, панчохами на підв'язках, ботильйони на високих підборах і чорною фатою. За цей образ виконавицю вже назвали в соцмережах "розпусною черницею". Позуючи фотографам на килимовій доріжці музичного фестивалю, Maruv приймала найбільш розпусні і відверті пози.

На сцені музичного конкурсу Maruv з'являлася двічі і обидва рази в компанії Філіпа Кіркорова. Спочатку артисти разом виконали свою дуетну пісню Komilfo, а потім Maruv вирішила підтримати російського співака, коли той виступав сольно. Під час сольного номера Кіркорова Maruv виконувала еротичні танці і спокусливо терлася своїми опуклими частинами тіла об російського поп-короля, якому заборонений в'їзд в Україну.

Користувачі Мережі неоднозначно оцінили виступ і поведінку Maruv. Одним її епатажний образ і розкута поведінка на сцені припали до душі, інші ж розкритикували епатажну виконавицю за занадто відвертий наряд і скандальні пози.

Як повідомлялося раніше, Maruv показала Філіпа Кіркорова в інвалідному кріслі. Поп-король здає.

Hyser також писав, що Maruv погуляла на афтепаті дня народження Філіпа Кіркорова. Російський співак поділився скандальними кадрами за участю української виконавиці.