Творчі дуети на просторах сучасної естради - не рідкість. Але коли на сцені зустрічаються представники різних музичних поколінь, з легкістю збирають мільйонні Концертні зали – захопленню шанувальників немає меж.

Подібна ситуація трапилася на нещодавно пройшов в Росії пісенному конкурсі "Нова хвиля", коли глядачі спостерігали за дуетом Діми Білана з кумиром з 90-х Юрієм Шатуновим.

Підопічний Яни Рудковської зізнався, що дуже радий зустрічі з екс-солістом групи "Ласковый май" і зазначив, що Шатунов "абсолютно приголомшлива людина".

За словами Діми Білана, він невимовно вдячний долі за те, що вона звела його з такою творчою особистістю: "Я завжди жив у світі звуків і музики, і Юрій звучить в моєму ДНК, впевнений, що багатьом це почуття знайоме!".

Виконавець хіта" ця була любов "подякував музиканту за те, що той взяв участь у його творчому вечорі, який пройшов у рамках фестивалю"Нова Хвиля".

До слова, 47-річний Юрій Шатунов також залишився дуже задоволений творчою співпрацею з Дімою Біланом.

На думку шанувальників, артист виглядав на сцені досить свіжо і молодо, а також прекрасно співав. І все це на тлі безперервних випадів Адрею Разіна на його адресу.

Наприклад, в одній з нових публікацій в мікроблозі продюсер "ЛМ" заявив, що у Шатунова настільки прокурений голос, що з роками він змінився до невпізнання і звучить зовсім по-іншому:

Раніше "Hyser" писав про те, що Андрій Разін порівняв себе з Аллою Пугачовою і заявив, що впадає в молодість.

Також наш портал розповів про те, що Діма Білан записав оригінальне відеозвернення до хейтерів і спровокував чутки про своє батьківство.

Нагадуємо, що Діма Білан показав шанувальникам свого нового друга і розповів про те, що його звуть Віктор.