Дочка знаменитої російської актриси Анастасії Заворотнюк похвалилася шанувальникам ефектними кадрами, зробленими на вечірці з подругами.

Не секрет, що останнім часом Анна часто говорить про те, що бореться з депресією і регулярно відвідує фахівців, щоб привести в порядок своє психологічне здоров'я.

А тому, коли в соцмережі з'явилися кадри, на яких Заворотнюк-молодша відпочиває в дружній компанії і виглядає досить щасливою і радісною, фанати оцінили їх позитивними відгуками.

Сама Анна зізналася, що прекрасно провела час: "Це було дуже весело, стільки творчих, красивих і неймовірно позитивних дівчат разом".

Також Анна зазначила: "Це була річниця "дівич-вечора", чули коли небудь таке?😂 Я вважаю, що свята дуже потрібні людям. Для емоційної розрядки і заряду енергією і позитивом!".

Крім того, що фоловери оцінили настрій спадкоємиці Анастасії Заворотнюк, деяким з них здалося, що вона виглядає дещо опухлою і стомленою. І пов'язали її стан з переживаннями з приводу хвороби матері.

Адже як відомо, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" вже більше двох років вона бореться з раком головного мозку, але родичі ретельно зберігають мовчання і не відповідають на питання цікавої публіки на цю тему.

Раніше "Hyser" писав про те, що у родині Анастасії Заворотнюк сталася несподівана подія.

Також наш портал розповів про те, що стало відомо, в якому стані знаходиться актриса Анастасія Заворотнюк.

Нагадуємо, що чоловік Анастасії Заворотнюк вийшов у світ і ошелешив шанувальників змарнілим зовнішнім виглядом.