Психологи кажуть, що кожні сім років у людини змінюються цінності і його світовідчуття, тому не дивно, що шлюбів "один раз і на все життя" стає все менше і менше. На тлі цього посилюється така проблема як дитячі ревнощі. Довелося з нею зіткнутися і заслуженому артисту РФ Борису Галкіну.

Так, нещодавно радянський і російський актор театру і кіно, режисер, сценарист, продюсер Борис Галкін став гостем шоу" Секрет на мільйон", де повідав про свій найбільший сердечний біль.

Як виявилося, з народженням восени 2017 року у нього дочки від Інни Разуміхіної, перервалося спілкування зі старшою спадкоємицею. Вона відмовилася приймати і сестру, і нову сім'ю батька. Борис Галкін згадав, що замість радості і поздоровлень, 44-річна Марія випалила різку фразу по відношенню до нього: "у тебе не повинно було бути ніяких дітей! Ти мене прости. З тобою ця розмова У мене остання".

Правда, артист злості або образи на Марію не тримає. Більш того, артист досі не залишає надії, що старша дочка пробачить його і відновить спілкування. Так, просто в ефірі програми він зі сльозами на очах попросив у неї вибачення.

"Машенька, ти завжди в моєму серці. Прости мене, в чому був і не був винен! Бережи тебе Господь. Я буду завжди з тобою", - сказав артист.

Відомо, що зараз Марія живе відлюдницею в селі Конново Псковської області. У неї немає ні дітей, ні чоловіка, ні навіть кішки. За словами сусідів спочатку жінка намагалася працювати, пекла пиріжки і продавала їх, а зараз навіть не виходить на вулицю.

Відзначимо, що шлюб Олени Демидової і Бориса Галкіна суспільство більше 30 років вважало зразково показовим. Ще б пак, не будучи біологічним батьком її двом дітям, Владу і Марії, Галкін ставився до них як до рідних, з теплом і любов'ю. Чоловік навіть усиновив дітей і дав їм своє прізвище.

Ось тільки в 2010 році у віці 38 років заслужений артист Росії Владислав Галкін помирає через зупинку серця на тлі зловживання алкоголем і нервовому виснаженні.

А через 3 роки з сім'ї до іншої жінки йде Борис Галкін.

Раніше Hyser писав про те, що важка недуга змінив зовнішність Бориса Моїсеєва до невпізнання.

Також наш портал повідомляв, що зірка серіалу" Татусеві дочки " придбав собі місце на кладовищі.

Нагадувати, у мережі поповзли чутки про те, що з Михайлом Пореченковим сталося непоправне.