Особисте життя популярної співачки Наташі Корольової завжди перебувала під пильною увагою публіки. У 1992 році вона стала дружиною маститого композитора і музиканта Ігоря Ніколаєва, але на початку 2000-х артисти розлучилися.

Через кілька років виконавиця зв'язала себе узами шлюбу зі стриптизером Сергієм Глушко, відомим як Тарзан. І до осені минулого року вони вважалися якщо не зразково-показовою, то досить міцною сімейною парою.

Так було до тих пір, поки в мережу не просочилися кадри "любовних пригод" Тарзана з починаючою актрисою Анастасією Шульженко. Цей "похід наліво" не став причиною їх розлучення, але помітно підкосив тендітну сімейну ідилію.

Однак, сама Наташа Корольова запевняє, що в їхніх стосунках – все гаразд. Більш того, одну з нових публікацій в соціальній мережі Instagram вона присвятила 18-й річниці свого шлюбу з Сергієм Глушко. Зірка показала, як вони відсвяткували цю важливу подію, і похвалилася нарядами, які у деяких фоловерів викликали Відверті глузування.

"18 років тому, вимовляючи клятву в Палаці одруження, ми і уявити не могли, скільки всього нас чекає попереду" - зізналася естрадна "русалка".

Гості аккаунта співачки оцінили її "весільний образ" численними відгуками:

До слова, до цього Наташа Корольова говорила про те, що "Купідон - не промахнувся":

Раніше "Hyser" писав про те, що Сергій Глушко похвалився створеним портретом і нарвався на критику хейтерів.

Також наш портал розповів про те, що чоловік Наташі Корольової потішив шанувальників дивним зовнішнім виглядом.

Нагадуємо, що Наташа Корольова показала романтичну "ідилію" з Тарзаном.