У мікроблозі популярного російського актор і екс-дружина Ксенії Собчак Максима Віторгана з'явилося цікаве фото.

Артист поділився творчими досягненнями, а заодно надихнув деяких інтернет-користувачів на оригінальні коментарі з приводу своєї партнерки по знімальному майданчику.

Так, на сторінці Віторгана-молодшого з'явився кадр, зроблений в нічний час на Патріарших ставках в Москві. Разом з ним на знімку позувала знаменита актриса Христина Асмус.

Максим Віторган і Христина Асмус. Фото: скріншот Instagram

Те, як вона обіймала нинішнього обранця її колеги по цеху-Ніно Нінідзе, обурило фоловерів:

Варто відзначити, що після розлучення Христини Асмус з шоуменом Гаріком Харламовим, їй із завидною регулярністю приписують романи з колегами по шоу-бізнесовому цеху.

Більш того," диванні експерти "вважають, що причиною розлучення знаменитої пари якраз і є її" більше, ніж дружба "з актором Іваном Янковським у фільмі"Текст".

Після виходу провокаційної картини на великі екрани, хейтери прийшли до висновку, що пристрасть, яку блондинка зображувала на екрані була не награною, а справжньою. У шлюбі з Харламовим Христина Асмус прожила 8 років і у них народилася дочка Анастасія, яку зараз, незважаючи на розлучення, вони виховують разом.

Що стосується особистого життя Гаріка Харламова, то подейкують, що у нього роман з актрисою Катериною Ковальчук, з якою він разом знімався в комедії "Гусар". Втім, поки ця інформація не знайшла офіційного підтвердження.

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус похвалилася ідеальною фігурою в напівпрозорому вбранні.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус ошелешила шанувальників пристрасною фотосесією.

Нагадуємо, що зірка серіалу" Бригада " Володимир Вдовиченков розповів про неймовірний особистий досвід з іншим актором.