Відомий російський шоумен Максим Галкін наслідував приклад блогерів з популярної соцмережі TikTok, використавши один з популярних у них форматів відео.

У своєму Instagram він показав миттєве перетворення з сучасного чоловіка на справжнього гладіатора. У цьому йому допоміг монтаж.

Підписувати відео Галкін не став, адже коментарі найкраще описують його перевтілення. Друзі та шанувальники артиста оцінили творчість чоловіка Примадонни і не поскупилися на порцію компліментів.

"МаксимАЛЬНО, круто", - написала під роликом співачка Аніта Цой.

"Ооооо дааааа", - написала Бледанс.

"Ооооо Максим, ви не перестаєте дивувати! То вусики, тепер Гладіатор 😂 з вами не засумуєш!!! Залікові боти 👏", " які ніжки🔥 😊", "клас! Де такий костюм купити? Я синові подарую. Він у школі історію викладає. 🔥 ", "Ну артист, що тут сказати😄 😉 💯"," тік-Ток здорової людини🔥", " тут всі пишуть, щоб привернути увагу на свій профіль, а я напишу, Максим ви як завжди чудові з образу в образ🔥", - пишуть фоловери.

А один з підписників припустив, що Ксенія Собчак не залишить без уваги нове відео свого недавнього опонента.

"Ксенію бомбанет від такого образу", – написав він.

Як відомо, не так давно між телеведучою Ксенією Собчак і Галкіним виникла суперечка в соцмережі через скульптуру Урса Фішера "Велика глина №4", яка була встановлена на Болотній набережній в Москві. Шоумену, на відміну від телеведучої, цей арт-об'єкт здався бездарним.

Раніше Hyser писав про те, що Максим Галкін похвалився талановитою донькою Єлизавети.

Також Hyser повідомляв, що Максим Галкін показав, як помолодшав на відпочинку без Пугачової.

Нагадаємо, що Аллу Пугачову зняли під час пекучого поцілунку з Галкіним.